Museu de la Pesca

Subscribe Twitter

21 de juny del 2010

EL PATRIMONI ETNOLÒGIC A L'AULA

Cartell_Etnologia_aulaLa Càtedra d'Estudis Marítims proposa una jornada en què professionals i experts presentaran, intercanviaran i debatran les seves percepcions sobre l’ensenyament del patrimoni etnològic a l'aula i les eines i mecanismes de què ens servim per explicar-lo al nostre alumnat de secundària.
Les jornades s’adrecen a professionals i experts del món de l'educació, estudiants universitaris de ciències socials, personal tècnic de museus, pedagogs, professionals d’empreses de serveis culturals i persones interessades en el món del patrimoni en general i del patrimoni etnològic en particular.

NOVA EXPOSICIÓ TEMPORAL AL MUSEU DE LA PESCA: PEIX BLAU

banner_expo_peix_blauEl terme “peix blau” no té correspondència científica. Parla de peixos que comparteixen una característica comuna: tenen més d’un 5% de greix en el seu cos, particularitat que facilita que es pugui conservar, comercialitzar i consumir de forma massiva.

1 de juny del 2010

DOSSIER DE PREMSA, MAIG 2010

Documare: Centre de Documentació de la Pesca i el Mar, de Palamós, ha confeccionat un dossier de premsa corresponent al mes de maig de 2010 amb les notícies més destacades a l'entorn de la pesca marítima catalana. Esperem que us sigui d'interès.

Recordeu que podeu accedir a tots els dossier de premsa a la web de Documare