Museu de la Pesca

Subscribe Twitter

14 de maig del 2010

XI TROBADA D'EMBARCACIONS TRADICIONALS

En el marc del festival Palamós, Terra de Mar 2010, la IX Trobada d'Embarcacions Tradicionals de Palamós dóna la benvinguda a tot tipus de barques i vaixells de vela, rem o motor, tradicionals o clàssics. Els armadors, patrons i tripulacions d'aquestes embarcacions podran gaudir lliurement de totes les activitats programades a Palamós, Terra de Mar, a més de participar en les activitats específiques de la Trobada.

Considerem com a embarcació tradicional aquella construïda el 1983 o abans seguint models tradicionals, ja sigui en funció del seu procés constructiu o per la seva morfologia, així com les rèpliques d’ aquests tipus embarcacions.

Podeu llegir les bases de participació i inscriure les vostres embarcacions des del formulari online clicant aquí

PROGRAMA DE LA TROBADA 

Dissabte 29

9-11h. Arribada, recepció, inscripció i acreditació dels participants a la carpa situada al costat del Museu de la Pesca. Les barques seran varades a la sorra o s’assignarà un lloc d’amarratge al port en funció de la seva eslora.

11.30h Reunió de patrons de totes les embarcacions participants.

12.00h Sortida i desfilada de presentació de les embarcacions tradicionals i clàssiques. Una a una les embarcacions navegaran per davant de la punta del Deva i el moll de Ponent seguint l’ordre establert prèviament mentre des de terra es comentaran les característiques i la història de cadascuna d’elles.

12.30h Navegada no competitiva per a les embarcacions de la X Trobada en un recorregut que serà especificat durant la reunió de patrons.

20.00h Fideuada, actuació musical i acte institucional amb el lliurament dels records als participants.