Museu de la Pesca

Subscribe Twitter

11 de gener del 2011

VIDA AQÜÀTICA. EXPOSICIÓ ARTÍSTICA

Museu de la Pesca | 19 desembre 2010 - 13 febrer 2011 | Entrada gratuïta
El Museu de la Pesca vol convertir-se en plataforma artística multidisciplinar i fomentar la creació artística relacionada amb el món de la mar. Per aquesta raó fa pública una convocatòria anual per tal de rebre propostes d’artistes visuals i plàstics per a exposar a seva obra a la sala d’exposicions temporals del Museu de la Pesca.
vida_aquatica_expo_temporal_museu_pescaVIDA AQÜÀTICA és l’exposició artística guanyadora de la convocatòria 2010 del Museu de la Pesca. L’exposició de Raül Martínez Beteta i Toni Martínez Beteta és el resultat de dos anys de creacions inspirades en models naturals, tot intentant imitar el moviment i l’essència dels éssers vius que es representen. La mostra és una contraposició entre l’aparença de vida i els materials en què estan realitzats, provinents la majoria de peces de rebuig. Els moviments orgànics doten els objectes d’ànima. Veureu ermitans, peixos, cavallets de mar, estrelles, meduses, cargols fins a un total de dotze peces que es mouen amb la presència dels visitants gràcies a sensors de moviment, tot interactuant amb el públic en un ambient d’aparença submarina.
Raül Martínez Beteta i Toni Martínez Beteta, guanyadors de la convocatòria 2010 d’exposicions artístiques temporals del Museu de la Pesca amb l’exposició Les seves obres han obtingut diferents mencions: el primer premi del certamen Ricard Canals de Piera el 2009, el primer premi de la Beca Igualart el 2007 i el segon premi de Ciutat de Viladecans el 2007. Tenen obra seleccionada en el certamen 2008 i en el certamen 2008. L’exposició ha estat seleccionada per la Generalitat de Catalunya el 2008.