Museu de la Pesca

Subscribe Twitter

12 de setembre del 2007

Maleta Pedagògica Virtual de la Pesca


El Museu de la Pesca amb un grup de professors coordinats per la Sra. Dolors Quinquer (ICE de la UAB) i per encàrrec de la Diputació de Girona, amb l’ànim d’apropar el patrimoni marítim a la comunitat educativa, ha creat la Maleta Pedagògica Virtual de la Pesca www.maletapesca.org amb el programari moodle. Ara ens complau convidar-vos a la sessió informativa sobre aquest material que tindrà lloc al Museu de la Pesca, moll pesquer, s/n de Palamós, el dissabte 29 de setembre a les 10.15 h amb el programa que segueix:

10.15 h Recepció dels participants

10.30 h Presentació de la Maleta Pedagògica Virtual de la Pesca per part dels seus creadors.

11.30 h Pausa cafè

12.00 h Presentació del crèdit de síntesi de la Maleta.

12.30 h Presentació del Premi Maleta Pedagògica Virtual de la Pesca

12.45 h Visita al Museu de la Pesca a través del programa pedagògic Viu la mar

14.00 h Comiat

El programa pedagògic del Museu de la Pesca anomenat genèricament Viu la Mar compta amb 10 anys d’experiència donant a conèixer el ric patrimoni marítim i pesquer del nostre litoral a través de 12 activitats: visites comentades a l’exposició permanent, visites al port i a la subhasta del peix, tallers de navegació tradicional amb el vaixell de vela llatina Rafael, tallers de salaons d’anxova, tallers mediambientals, jocs de rol entorn l’educació ambiental i la novetat d’aquest any per al batxillerat i els darrers cursos d’ESO: “Aprendre a fer treballs de recerca”, al Centre de Documentació de la Pesca i el Mar. Es tracta d’un programa complet adreçat des de l’educació infantil al batxillerat i que treballa les ciències socials, les tecnològiques, les mediambientals i la navegació.

La participació a aquesta sessió és gratuïta i només requereix una inscripció que podeu fer per telèfon al 972 60 12 44 (Museu de la Pesca) o bé per correu electrònic a museudelapesca@palamos.org