Museu de la Pesca

Subscribe Twitter

18 d’abril del 2008

Premi Maleta Pedagògica Virtual de la Pesca

PREMI MALETA PEDAGÒGICA VIRTUAL DE LA PESCA

CONVOCATÒRIA CURS 2007-2008

El Museu de la Pesca i la Diputació de Girona, convoquen els Premis Maleta Pedagògica virtual de la Pesca amb la finalitat de fomentar l’estudi i divulgació d’aspectes relacionats amb la pesca a Catalunya, el sector pesquer que hi ha treballat i que hi treballa, el medi marítim, els recursos pesquers i l’espai litoral gironí.

Els premis es convoquen pel curs escolar 2007-2008. S’hi podran presentar:

- Crèdits de síntesi elaborats en base a la proposta continguda a la Maleta Pedagògica virtual de la Pesca www.maletapesca.org

- Crèdits de síntesi elaborats lliurement a partir de la proposta d’activitats de les diferents matèries que composen la Maleta Pedagògica de la Pesca www.maletapesca.org

- Experiències realitzades a partir de les matèries de la Maleta Pedagògica de la Pesca amb un mínim d’una matèria i de tres activitats presentades per matèria

www.maletapesca.org

S’haurà de presentar per duplicat una memòria inèdita que sintetitzi l’experiència. Aquesta memòria s’ha d’acompanyar dels materials resultants, és a dir els fets pels alumnes.

Juntament amb la memòria, els participants hauran de lliurar una sol•licitud d’admissió al concurs, signada pels autors, en què s’expressi l’acceptació d’aquestes bases.

L’avaluació l’efectuarà un jurat integrat per especialistes proposats pel Museu de la Pesca i la Diputació de Girona, a més d’un representant de cada una de les institucions.

En l’avaluació dels treballs que es presentin al premi s’utilitzaran els criteris següents:

- La qualitat dels resultats finals

- El caràcter innovador de la metodologia i dels resultats

- La presentació dels resultats

Es valorarà també el nombre de participants a cada un dels treballs presentats. Un nombre alt de participants serà considerat favorablement.

La qualificació final dels treballs presentats per part de centres de les comarques gironines s’incrementarà amb 2 punts sobre 10, o millora equivalent.

En el cas que existís empat final en les valoracions i que calgués excloure algun dels treballs afectats per aquest empat, es premiaran els treballs primerament inscrits.

Premis

Fins a 6.000 € en total es lliuraran en concepte de premis per als centres d’ensenyament i alumnes que el jurat valori, en imports que es destinaran a l’adquisició de béns o equips útils per a la docència o l’estudi. Poden optar a aquests premis els centres d’ensenyament i els alumnes que hagin completat les activitats docents proposades a la present convocatòria.

Terminis:

La presentació dels materials es podrà fer de l’1 de juny al 7 de setembre de 2008 al Museu de la Pesca, moll pesquer, s/n 17230 Palamós. En el sobre hi haurà de constar PREMI MALETA PEDAGÒGICA VIRTUAL DE LA PESCA

Museu de la Pesca, moll pesquer, s/n

17230 Palamós.

El veredicte del jurat així com la data i el lloc del lliurament dels premis s’anunciarà el 15 d’octubre de 2008.

No es retornaran als autors les memòries i els materials presentats.

Informació

Museu de la Pesca

Centre de Documentació de la Pesca i el Mar, Documare

Parc dels Països Catalans, s/n 17230 Palamós

Tel. 972.60.12.44

museudelapesca@palamos.cat