Diversos estudis demostren que l’adquisició de coneixements de cuina està en la base de l’adopció d’hàbits alimentaris saludables en el futur. En concret, la promoció de la cuina i consum de peix entre els més petits els ajuda a acceptar-lo en la seva dieta diària i a gaudir dels seus beneficis nutritius.
L’Espai del Peix ofereix aquesta Setmana Santa una programació especial destinada a nois i noies entre 8 i 12:
Petits Xefs a l’Espai del Peix
L’activitat té per objectiu que els nens coneguin les diverses classes de peixos, els seus valors nutritius i culinaris i la seva aplicació en una cuina marinera senzilla, saludable i divertida. L’activitat estarà dirigida pel cuiner Oriol Blanes.
19 d'abril: Coca recapte
20 d'abril: Lassanya de peix
21 d'abril: Pastís de peix
Els tallers començaran a les 10h al Museu de la Pesca, i finalitzaran a les 13h a l'Espai del Peix.
PREU: 12€ per sessió. 30€ els tres tallers.
Places limitades. DESCARREGUEU EL FULL D'INSCRIPCIÓ I CONDICIONS AQUÍ
Per més informació. Espai del Peix. Telf: 972 312 333 | espaidelpeix@palamos.cat
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada