Museu de la Pesca

Subscribe Twitter

1 d’abril del 2011

TAULA RODONA: EL PEIX COM A EPICENTRE D'OPORTUNITATS

Us convidem a assistir a la taula rodona sobre "El peix com a epicentre d'oportunitats". L'acte tindrà lloc a l'Espai del Peix el proper dimarts dia 5 d'abril a partir de les 19:00 h. L'objecte de debat és la idea de la importància de considerar el nostre peix com a matèria primera, de la qual que cal liderar la seva transformació, acció que pot generar noves oportunitats empresarials.
L'acte forma part de les sessions de l'anomenat "Grup Innovació: Palamós com a economia coordinada", creat per l'Ajuntament de Palamós amb l'objectiu de propiciar l'interès pel debat sobre la coordinació conjunta del sector empresarial i públic cap a objectius innovadors i d'interès comú.
Moderarà l'acte Josep Mª Prat, cap de laboratori de l'Hospital de Palamós.

PROGRAMA

J.M. Prat (5’) - Cap Laboratori. Hospital de Palamós: Introducció: objectiu de la sessió.
M. Teresa Ferrés (10’) - Alcaldessa de Palamós: Necessitat d’aplicar aquest model al peix, amb contraposició al model purament comercial. La Gamba de Palamós com 1º pas.
*-T. Izquierdo (10’) – Empresari Restauració: Com veu la possibilitat d’enfocar un projecte com aquest, des del prisma multifacètic d’empresari, cuiner i professor de la restauració.
X. Ribera (10’) – President de la Cambra de Comerç: Com a coneixedor del món empresarial de Palamós, quines estratègies creu més adequades?
J. L. Alegret (15’) –Director de la Càtedra d’Estudis Marítims (Universitat de Girona – Ajuntament de Palamós): Paper que ha de tenir la Càtedra d’Estudis Marítims amb un projecte com aquest.
R. Brugada (15’) – Degà de la Facultat de Medicina. Universitat de Girona: Quines oportunitats té el peix com a aliment saludable en un entorn com el que plantegem?
Torn obert de paraules (55’)