Museu de la Pesca

Subscribe Twitter

29 de novembre del 2007

Pirates a Palamós

El Museu de la Pesca ens proposa apropar-nos a la història de la pirateria a la Mediterrània amb la inauguració de l'exposició "PIRATES A LA MEDITERRÀNIA" i la presentació del llibre "PIRATES, ESCLAUS I CAPTIUS A PALAMÓS".
Divendres 30 de novembre a les 19 h tindrà lloc la inauguració d'aquesta mostra que es podrà veure fins el 2 de març.

"Pirates a la Mediterrània" és una exposició produïda pel Museu Marítim de Barcelona amb el suport del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya. Es tracta de la part corresponent a la Mediterrània de la gran exposició de pirates que el Museu Marítim va realitzar l'any passat i que ara han convertit en itinerant.
Durant la inauguració de l'exposició, Enric García, cap de recerca del Museu Marítim de Barcelona, presentarà la reedició del llibre "Pirates, esclaus i captius a Palamós", una publicació de l'historiador local Pere Trijueque que ara s'inclou amb el número 21 a la col·lecció dels Quaderns Blaus, que editen el Museu de la Pesca i la Càtedra d'Estudis Marítims.
Per tal d'apropar aquesta mostra al màxim nombre de públic, el Museu de la Pesca ha previst la realització de visites guiades per als escolars de la vila i per Nadal, concretament els dies 27 i 28 de desembre a la tarda, s'organitzaran visites guiades gratuïtes i activitats relacionades per a famílies.